Blogin sivut

maanantai 5. tammikuuta 2015

Mikä ihmeen tammikuu ja Kissan suojaa vaunuihin

Niin se on vuosi lähtenyt käyntiin ja kaikki lumet tietty sulivat joulun jälkeen, en tykkää yhtään. Viime vuoden puolella pääsin testaamaan syksyllä ostettuja valjaita ja vetoaisaa Juusolle ja jo heti ensimmäisestä lenkistä lähtien, Juusolta sujui homma kohtalaisen hyvin. Tässä pieni pätkä, jonka kuvasin jouluaattona touhuistamme.


Kun vaan olisi kunnolla pakkasta ja meri jäätyisi niin päästäisiin vetohommiin oikein kunnolla Rauman saaristoon. Ihastuin kyllä heti tähän vetojuttuun, samalla tavalla kuin koirahiihtoonkin, että aloin jo vähän miettiä seuraavaa koirahankintaa (ehkä parin vuoden päästä), vaikka se pinserikin kohtuu hyvin vetää jaksaa :)

Sain viikonloppuna innostuksen tehdä vaunuihin verhon vai miksi suojaksi sitä kutsutaankin. Oli sen verran tuulista, niin ajattelin, että suojaisi vähän viimalta. Toinen syy meillä suojan käyttöön on kissat, ne kun tykkäisivät mennä myös vaunuihin nukkumaan. Laitoin ohuen vanun kankaiden väliin, jotta olisi vähän tukevampi ja sivuille laitoin Sini-pyykkipojat, joilla peiton saa sitten hyvin vaunuun kiinni. Samanlaisen ajattelin tehdä siskolleni, kun hänen vauva syntyy :)

Vaunun suoja
 
Sini-pyykkipojat kiinnikkeinä vaunuverhossa.
Huomenna alkaakin taas kunnolla arki, alkaa olemaan jo ihan sekaisin päivistä ja nukkumaan menokin on lähempänä yhtä kuin kymmentä, joten tarttis johonkin ruotuun taas palata. Valtterillakin alkaa taas harrastukset ja kerhot, niin pääsee taas vähän ihmisten ilmoille. Vaikka eihän tässä hengailussakaan mitään vikaa ole, mutta aikansa kutakin :) Lunta sais tulla myös, tässä vielä kuva tämän päivän metsälenkiltä koirien kanssa, ja nyt pitäis olla siis TAMMIKUU, ei siltä kyllä näytä..

Jassu ja Juuso pinserit tammikuussa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti